Tel: 0736 337 071

Cum cumpar

1. Cautati produsul dorit

puteti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat.

Cum cumpar


Dupa ce s-a gasit produsul dorit intrati pe el apasand butonul "Detalii".

Cum cumpar

Selectati cantitatea dorita si apasati butonul "Adauga in cos". Se pot adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Cum cumpar

2. Verificati comanda

Dupa ce ati adaugat toate produsele in cos, deschideti fereastra de checkout din partea dreapta sus al site-ului. Oricand se pot sterge produse apasand buton "x" sau adauga noi produse la cosul de cumparaturi. Cand toate produsele sunt adaugate se apasa butonul "Checkout".

Cum cumpar

3. Detalii de facturare si livrare comanda

Pentru a finaliza comanda, trebuie sa completati detaliile de livrare si facturare apoi selectati metoda de plata. In caz ca adresa de livrare si facturare sunt identice se bifeaza acea casuta. Pentru un istoric al comenzilor este recomandat sa sa va logati intr-un cont. Apasati butonule "Vreau cont" in caz ca doriti sa va inregistrati.

Cum cumpar

4. Finalizare comanda

Dupa ce ati completat toate datele se apasa butonul "Plaseaza comanda". La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii. Nu uitati sa cititi termenii si conditiile noastre inainte de a plasa comanda.

Suna acum!